Mama a dcéra kabelky

Milé moje zákazníčky,

Už dlho som premýšľala čím novým by som vás zaujala. Chcela som, aby to bolo niečo iné, niečo výnimočné, niečo čo podľa mojich informácií ešte až tak ľahko na Slovenskom trhu nezoženiete. A tak postupne vznikala táto moja nová kolekcia najprv len v myšlienkach, potom náčrtoch, hodinách hľadania inšpirácií všade okolo mňa………

A tak vznikol set dvoch kabeliek 'Mama a dcéra’.Chcela som pre vás takú kabelku, ktorá by spĺňala mnoho kritérií naraz. Myslím takých mojich ;o)

Prvým bolo, aby bola celoročne použiteľná ku rifliam, preto som zvolila jemnú modrú farbu. Ďalej musela spĺňať kritérium praktickosti, čiže som dala taký uzáver, aby ho ľahko zapínalo/ odopínalo i dieťa. Strieborná farba zámku mi prirodzene viac ladí ku bledomodrej farbe kabelky. Dúfam, že tým poteším fanynky strieborných doplnkov. Ramienko som zvolila kombinované s koženkou i retiazkou. Koženka je nastaviteľná čo je veľké plus najma pri slečnách, ktoré nám rastú ako z vody a tiež je pohodlnejšie nositeľná na ramene. Retiazka len podčiarkuje jej elegantný štýl. Kabelky sú veľkosťou prisposobené požiadavkám mamy a dcéry, mamina je vačšia a dcérina menšia. Aj keď rozmýšľam, ktorá z nás v nej nosí viac ‘potrebných’ vecí ;o) No a v neposlednom rade som myslela na celkový dizajn kabelky a chcela som ju niečím výnimočným dozdobiť, aby reálne predstavovala vzťah mamy a dcéry, preto tie srdiečka plné rozkvitnutých kvetov.

Tieto kabelky sú podľa mňa vhodné aj na denné nosenie, ale viem si ich predstaviť aj ako doplnok k šatám na rozne spoločenské príležitosti.

Rozmery ‘Mama‘ kabelky sú: šírka 24cm* výška 18cm * hĺbka 8cm, dĺžka ramienka max. 130 cm

Rozmery  ‚Dcéra‘ kabelky sú: šírka 20cm * výška 14cm * hĺbka 8cm, dĺžka ramienka max. 90 cm

Tak čo na to poviete?

Pevne verím, že sa vám bude táto kolekcia páčiť a kľudne ma kontaktujte ak máte nejaké otázky. Teším sa na vaše ohlasy, reakcie.

Baví ma tvoriť pre vás a ďakujem, že ma sledujete a podporujete.

P.S. Viete čo urobila moja 3-ročná dcéra, keď ju uvidela? Ihneď si jednu privlastnila a napchala si do nej všetko prepotrebné a ešte som jej ukázala ako si ju dať tak, aby ju nosila ako crossbody kabelku. Zatiaľ sa jej nedarí, ale som si istá, že sa to rýchlo naučí ;o) No a musím ešte nieco vymyslieť, aby sme sa mohli zladiť v budúcnosti aj so synom….. ;o)) Máte nejaké nápady?