Arabela set

Arabela - Business set

Milé moje zákazníčky. Neustále pracujem na tom, aby ste boli spokojné a moja ponuka zahŕňala to, čo sa vám páči, prípadne čo vám v šatníku chýba. Síce sa hovorí ‘Sto ľudí, sto chutí‘ a určite nemôžem naplniť predstavy každej z vás, ale aspoň sa o to pokúsim...

Niektoré z vás mali na mňa požiadavky na väčšie kabelky, keďže my ženy sme schopné v nich nosiť i nemožné, že? Hotový náklad. Začína to peňaženkou veľkou ako svet, mobil, nejaké tie šminky, kľúče od bytu, možno auta, fľaša s vodou musí byť a vtrepeme tam hádam aj tablet alebo čítačku kníh alebo knihu a mohla by som takto pokračovať...... nehovoriac o mamičkách s detičkami, ktoré toho tiež nepotrebujú málo, že? No to už by sme sa ale dopracovali ku kufru a na to si zatiaľ netrúfam ????.

Pripravujem pre vás novú kolekciu, ktorú som pomenovala Arabela. Viete prečo? V taliančine má toto meno význam v slove ‚Hrdinka. Pretože my ženy sme hrdinky! Zvládame sto vecí naraz, že? Variť, pritom písať s dieťaťom úlohy, prípadne kojiť a ešte zadať inštrukcie manželovi čo treba urobiť… Našla sa tam aspoň jedna z vás? Tak je všetko v poriadku a povedzme si úprimne, že to vôbec neznie feministicky…  Len to nedajte čítať manželovi :-)

A teraz pár slov ku kabelkám. Arabela bude zahŕňať dve kabelky, jednu veľkú, tzv. business kabelku (rozmery 31*23*16cm) a druhú malú, crossbody kabelku (rozmery 21,5*15,5*7cm). Môžte ich nosiť spolu alebo aj zvlášť. V ponuke budú 4 farby – čierna, hnedá, zelená a červená. Ako môžte vidieť na fotkách, veľká kabelka sa dá nosiť dvoma spôsobmi – do ruky alebo má nastaviteľné crossbody ramienko (67-120cm). Malá kabelka je na tom podobne, má malé uško do ruky a aj crossbody zlatú retiazku (120cm).

Verím, že vás Arabela set zaujme a bude Vám robiť spoločnosť či už v práci alebo v súkromí...  

Milé dámy, už teraz sa teším na vaše reakcie a nové podnety :-)