MUST HAVE kúsky oblečenia pre digitálnych nomádov

Viete, kto sú digitálni nomádi? Ja som to ani netušila kým ma neoslovila jedna z nich - Simona ;o)

Vaše kabelky sú jedinečné práve pre cestovateľky s limitovanou batožinou, keďže flapy sa jednoducho dajú vymeniť  a sú veľmi praktické………….napísala mi vtedy Simonka.

Začítajte sa do jej článku s praktickými radami nielen pre digitálneho nomáda ;o))

 MUST HAVE kúsky oblečenia pre digitálnych nomádov 

 
 


 
 
Digitálny nomád je človek, ktorý vykonáva svoju prácu na diaľku takmer odkiaľkoľvek na svete, pričom mu na to postačí notebook a pripojenie k internetu. Klasickú kanceláriu tak môže vymeniť za pláž alebo snehové záveje za polárnym kruhom.Medzinárodným portálom, ktorý nomádov združuje je NomadList.com. Je tu možné nájsť rôzne odporúčania, ako v daných miestach nomádiť a tiež je tu vytváraný rebríček najobľúbenejších miest, odkiaľ sa dá na diaľku pracovať.

Či u začínaš s cestovaním alebo si freelancer ktorý chce prejsť na nomádsky lifestyle potom je jednou  z nevyhnutností knowhow čo si zbaliť do tvojej batožiny tak aby si do nej zmesila čo najvac najefektívnejších kúskov ktoré  budú tvojim tromfom takmer v každej situácii a do každého počasia. Prvá otázka ktorú by si si mala položiť je na ako dlho sa chystáš cestovať. Bude to Niekoľko mesiacov? Niekoľko týždňov alebo zopár dní ? Vyber si podľa toho vhodnú veľkosť batožiny. Ak sa chystáš stráviť v 1 krajine viacej mesiacov odporúčam ti väčšiu 20 kg hmotnosť pretože pri tejto dobe budeš potrebovať viac vybavenia, ktoré by si si v tvojej krajine musela nanovo kupovať a cenovo by ťa to vyšlo o čosi drahšie.

Poďme na to. predstavím ti MUST HAVE kúsky oblečenia na ktoré nesmieš zabudnúť. pre cestovateľky a digitálne nomádky.

1. 5-7 tričká / na voľný čas


Pre optimálny mix-and-match potenciál dávam prednosť základným outfitom v neutrálnych farbách, ako sú šedá, čierna, tmavá alebo olivovo zelená. Ak plánujete byť na teplejších miestach, zvážte výmenu pár za tielkaalebo crop topy.

2. 1-2 tričká s dlhým rukávom


Máš niekoľko možností, odporúčam ti pohodlný a bavlnený alebo ľanvý materiál, tričká s dlhým rukávom sa ti zídu najme ak pri cestovaní v lietadle kde býva zapnutá klíma, alebo ak sa chystáš do chladnejších destináciií  či strávenie chladných večerov.

3. 1-2 šaty


Must have kúsok na krásne letné chvíle a tvoje . Buď pripravená na šaty, ak si milovníčka šiat potom si zo sebou zober viac kúskov, závisí to všetko od dĺžky tvojej cesty. Najlepšie sú šaty ktoré môžeš nosiť na viacero spôsobov a stále tak vyzerať inak. Predstavila mi ich moja kamarátka cestovateľska Lara. ????

4.1 kabelka

Najlepšia je univerzálna crossbody kabelka vo farbe ktorú dokážeš jednoducho kombinovať s tvojim oblečením. Nedávno som našla dizajn ktorý je na cestovanie ako stvorená . Kabelka má totiź vymeniteľné flapy. A z jednej kabelky tak spravíš 2 alebo niekoľko iných kombinácií, tak ako sa ti práve hodí.Oblúbila som si túto bielu kabelku s ružovým a žltým flapom. Je odfotené na fotografii vyššie a nájdeš ju v na tomto odkaze značky MIRRORMIRROR  https://www.mirrormirror.sk/kabelky-mirrormirror-2/biela-kabelka/

5. 1 mikina


Pre dlhé lety a ležérne dni je vždy príjemné mať niečo na zahriatie.

6. 1-2 svetre alebo vesty

Vyber si niečo praktické a pohodlné, teplý sveter sa ti pri cestovaní vždy zíde.
Jedná sa o vrstvené . Uistite sa, že sa dobre spárujú s veľkou väčšinou vašich outfitov

7. 1 pár džínsov

Si milovníčka džínsov ? Tiež ich mám v obľube. 1 kúsok si zbaľ určite.
Ak nenosíte džínsy v „normálnom živote“, neprineste ich, . Ak je moje cestovanie kratšie, cestujem s jedným párom, ktorý poznám a milujem.

7. 1 nohavice


Používam „nohavice“ ako všeobecný výraz pre akékoľvek krajšie nohavice. Premýšľajte o tom ako o možnosti „ísť na večeru“. Vlastne cestujem s párom čiernych džínsových džínsov ako môj pár nohavíc pre krajšie príležitosti.

8. 1-2 páry atletických nohavíc


Ak mladým tiež rada beh potom si určite zober športové legíny - atletické legín. Oceníš ich na túre alebo pri tvojom rannom behu keď dostaneš chuť zašportovať si ????????

9. 1-2 páry atletických šortiek


Ak sa ocitnete blízko pláže alebo v teplom počasí na dlhšiu dobu, budete ich chcieť.

10. 1-2 páry neformálnych šortiek (alebo sukní)


Vyberte si jeden alebo dva páry šortiek, ktoré sú ľahké, ľahko sa nosia a sú pohodlné. Ideálne sa k ním hodia crop topy alebo bavlnené biele trička ????.

11. 5-7 párov spodnej bielizne


Tu sa drž základov.

12. 1-2 plavky


V závislosti od toho, kam idete, zbalte si jeden alebo dva plavky na dni strávené pri bazéne.

13. 3-5 párov ponožiek


Opäť sa držte ponožiek, ktoré používate a máte radi topánky, ktoré chcete nosiť. Môžu sa ľahko umyť umývadlom, aby vám vydržali týždeň.

14. Pláštenka alebo pončo


Nenechajte daždivý deň, aby vás zastavil v objavovaní. Pred odchodom si vyberte nejaké spoľahlivé dažďové vybavenie.

15. Fleecová bunda


Jedná sa o veľmi všestrannú položku, ktorá dodáva pohodlie každému chladnému dňu.